Inici / Instal·lacions fotovoltaiques / Ajuts

Ajuts autoconsum


Durant el mes de juny del 2021 passat, el Govern d'Espanya va decidir aprovar unes ajudes d'autoconsum per a la instal·lació de plaques solars. Aquesta mesura afavoreix enormement l'autoconsum i l'estalvi en energia elèctrica. És per això precisament, i per això el Govern va decidir llançar aquestes ajudes.

El dia 29 de juny del 2021 es va aprovar l'ús de 1.320 milions d'euros per a l'autoconsum, l'ús de bateries solars i una climatització renovable i respectuosa amb el medi ambient.

La suma inicial d?aquesta quantitat de diners proposada pel Govern és de 660 milions d?euros, però es podran ampliar fins a la quantitat de 1.320 milions. Això només passarà si s?esgoten les subvencions que s?han repartit entre les diferents comunitats autònomes.

Aprofita els ajuts autoconsum amb la instal·lació de plaques solars

Les ajudes autoconsum per part del Govern d'Espanya resulten una gran oportunitat per a tots aquells que puguin fer la instal·lació de plaques solars. Això sí, a l'hora de fer la instal·lació és important que la faci un equip de professionals del sector de l'energia.

A Solarmon comptem amb els professionals més ben qualificats per a la instal·lació de plaques solars, que et permetran sol·licitar aquest ajut d'autoconsum. Realitzem un servei d'assessoria energètica a Barcelona, per trobar què millor s'adapta a la teva situació.

La nostra feina principal és satisfer les necessitats de tots els nostres clients i garantir la màxima qualitat en els nostres treballs i instal·lacions.

Ens enfoquem en llars, negocis, comunitats o grans consumidors, de manera que les nostres possibilitats són molt àmplies. Tot i així, el principal objectiu de l'empresa és oferir solucions personalitzades per a cada persona, ja que no tots tenim les mateixes necessitats.

Què esperes per comptar amb nosaltres?