Inici / Qui som

Pagar menys en el consum de la llum


Un dels problemes que porta de cap tant a empreses com a particulars és la despesa econòmica que suposa el consum energètic, per sort, en SolarMon podem ajudar-te a pagar menys en el consum de la llum.

Pagar menys en el consum de la llum pot ser més senzill del que imagines

Els nostres serveis de consultoria realitzen un anàlisi exhaustiva de l'consum energètic de la teva empresa i llar, presentant-te mesures tècniques i econòmicament avantatjoses que permetran estalviar i augmentar el rendiment, d'acord amb les normes legals vigents.

No existeix un concepte predefinit i ideal per a estalviar energia en una casa o edifici. En SolarMon, apostem per seguir un enfocament integrat, que inclou diversos factors d'anàlisi com: millores constructives, substitució d'equips i sistemes, així com canvis de comportament. A més, és important tenir en consideració que mesurar i controlar l'energia que consumeixes diàriament, abans, durant i després de signar un contracte energètic és vital per conèixer en profunditat les possibilitats reals d'eficiència energètica en el consum.

Gràcies al nostre equip experimentat, ens és possible desenvolupar solucions a mida en el sector de l'eficiència energètica, suggerint entre d'altres, les tarifes més flexibles. Busquem solucions de valor que siguin sostenibles i s'ajustin a diferents escenaris, alhora que proporcionem un servei de suport continuat a el client, maximitzant els seus recursos disponibles i contribuint així a una major sostenibilitat financera, energètica i mediambiental.

Per estalviar en el consum d'energia només t'has de posar en contacte amb nosaltres. Després de realitzar un estudi, ens posem immediatament en contacte amb tu presentant-te les millors solucions per al teu consum actual.

D'altra banda, per mantenir i optimitzar el màxim rendiment, també es realitza una auditoria d'eficiència energètica que permet obtenir el màxim rendiment dels equips elèctrics, les millores estructurals i / o les energies renovables.