Inici / Instal·lacions fotovoltaiques / Preu

Preu plaques solars autoconsum


Si et preguntes, quin és el preu de les plaques solars autoconsum o què és el que has de tenir en compte abans de la instal·lació, et recomanem que vagis a SolarMon. A la nostra empresa comptem amb professionals disposats a oferir-te la millor solució d'acord amb les teves necessitats i les particularitats del teu projecte. Aquesta serà l'única manera de poder garantir-te una feina eficient, que et generi un estalvi de diners a llarg termini.

El preu plaques solars autoconsum estalvia diners i temps

Si t'has decidit a instal·lar plaques solars al teu habitatge per estalviar-te molts diners i temps, el millor és que vagis a una empresa especialitzada com la nostra, on a més d'oferir-te un estudi de casa teva, negoci o comunitat, et proposem millores en qualsevol àrea energètica. De fet, avui dia, en gairebé qualsevol tipus d'indústria o habitatge es pot instal·lar energia solar, essent l'únic requisit tenir espai lliure on es puguin instal·lar els panells, ja sigui terreny, coberta o teulada.

Hi ha tres necessitats fonamentals per les quals s'instal·len les plaques solars. Una és estalviar a la factura de la llum, una altra és en el cas que vulguis desconnectar-te de la xarxa elèctrica i, finalment, si el que necessites, és portar energia a una zona que està totalment aïllada. Depenent de la vostra necessitat o objectiu, els treballadors de SolarMon us oferiran un tipus d'instal·lació d'acord amb els vostres requeriments.

També cal que sàpigues les necessitats energètiques de la teva empresa o habitatge. Per això, si comptes amb factura de la llum, consulta els kW que normalment consumeixes. Si no és el teu cas, fes un llistat dels aparells elèctrics i electrodomèstics que normalment fas servir i els nostres professionals s'encarregaran de la resta. En definitiva, explica'ns el teu projecte i el que esperes del mateix. El nostre equip us oferirà la millor solució.